Licitaţie pentru loturile din zona turistică Luna Şes

Licitatie Luna Ses
În data de 4 august, de la ora 11.00, la sediul Primăriei Negreşti-Oaş se va desfăşura licitaţia deschisă cu strigare pentru vânzarea a 17 loturi din domeniul privat al oraşului Negreşti-Oaş, în zona turistică Luna Şes.
Potrivit conducerii Primăriei Negreşti-Oaş, pe loturile de teren scoase la licitație vor fi construite spații comerciale cu destinație de hoteluri, pensiuni, moteluri şi restaurante.
Condiţiile de desfăşurare a licitaţiei sunt cele prevăzute în regulamentul de organizare și desfășurare a licitației și caietul de sarcini ce se pot achiziționa contra sumei de 200 lei de la sediul Primăriei Negrești-Oaș, situat pe strada Victoriei nr. 95-97, de la Serviciul proiecte și achiziții publice.
Informații suplimentare cu privire la licitarea terenurilor mai sus amintite se pot solicita la numerele de telefon 0261.854.845 int. 113 sau 105. Persoanele de contact sunt Niculina Keresztszegi, șef Serviciu proiecte și achiziții (tel.: 0740.084.412) şi Ioan Radu Grigoraș, secretar (tel.: 0745.357.373).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.