Mircea Ardelean: „Suntem în Top 12 la încasări”

Mircea-Ardelean
Gradul de realizare a programului de încasări pe luna iunie a acestui an (2014) plasează Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Satu Mare pe locul III în Regiunea de Nord Vest. Raportat la gradul de încasări pe primul semestru al acestui an, instituţia sătmăreană se situează pe locul II pe regiune.

Potrivit celor declarate de directorul AJFP Satu Mare, Mircea Ardelean, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 10 iulie, planul de încasări pe luna iunie a fost depăşit cu 8,64%, astfel că s-au încasat cu 7,3 milioane lei mai mult faţă de planul prevăzut iniţial. Raportat la primele şase luni ale acestui an, planul de încasări a fost depăşit cu 3,01%, ceea ce reprezintă 13,4 milioane lei în plus la bugetul consolidat de stat. Comparativ cu primul semestru al anului trecut (2013), în perioada ianuarie-iunie 2014 s-au încasat 37,7 milioane lei în plus la buget.

Ardelean spune că în acest context, raportat la nivel naţional, judeţul Satu Mare se situează în primele 12 judeţe din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.