Cristian Diaconescu şi-a lansat azi candidatura la alegerile prezidenţiale

diaconescu-pmp-satumare12diaconescu-pmp-satumare01diaconescu-pmp-satumare02 diaconescu-pmp-satumare11 diaconescu-pmp-satumare10 diaconescu-pmp-satumare09 diaconescu-pmp-satumare08 diaconescu-pmp-satumare07 diaconescu-pmp-satumare06 diaconescu-pmp-satumare05 diaconescu-pmp-satumare04 diaconescu-pmp-satumare03
Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Cristian Diaconescu a venit la Satu Mare pentru a se lansa în bătălia electorală pentru Palatul Cotroceni, scrutin ce se va desfăşura în toamna acestui an. Evenimentul s-a desfăşurat azi, 10 iulie, de la ora 17.00 la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.

Dintre liderii de la nivel central la lansarea candidaturii lui Diaconescu a participat şi preşedintele PMP, Elena Udrea, aceasta fiind însoţită de mai mulţi reprezentanţi din conducerea centrală a formaţiunii politice.

„Organizaţia din Satu Mare vă asigură de tot sprijinul de care aveţi nevoie pentru a învinge în această campanie electorală. Suntem mândri că acest mesaj de lansare a candidaturii la prezidenţiale s-a dat de aici, de la malul Someşului”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Satu Mare, dr. Laura Bota.

În luarea de cuvânt, preşedintele PMP, Elena Udrea a subliniat faptul că deşi la europarlamentare formaţiunea pe care o conduce şi-a propus un scor alcătuit din două cifre „am luat doar 6,2%, dar nu este atât de rău cum au încercat unii să ne spună. Mai ales că suntem un partid care oficial există de doar şase luni. Cu toate că sunt organizaţii în care am obţinut un scor bun, sunt şi câteva filiale care au nevoie de ajutorul nostru de a intra într-un proces de reorganizare. Vă propun să vă gândiţi bine cine ar putea fi cei care ar putea să vă conducă şi să ducă mesajele către cetăţeni. Organizaţiile din Bistriţa, Satu Mare şi Sălaj au potenţial şi trebuie să facem în aşa fel încât ceea ce nu a mers să fie corectat şi să încercăm să ne mobilizăm pentru acest proiect al Mişcării Populare în care eu cred. Acest partid nu s-a născut în urmă cu şase luni pentru a se topi în PNL”, spune Udrea.

Lidera PMP a subliniat faptul că până la sfârşitul lunii august trebuie desfăşurate alegeri interne la nivelul fiecărei organizaţii „dar cu precădere în acele organizaţii care au obţinut sub 5% la alegerile europarlamentare”.

În ceea ce priveşte obiectivele PMP, Udrea spune că Partidul Mişcarea Populară îşi propune intrarea în turul doi al alegerilor prezidenţiale iar în 2016, formaţiunea pe care o conduce să fie primul partid de centru dreapta de pe eşichierul politic din România.

Diaconescu a declarat că „trebuie să-i convingem pe români să voteze un preşedinte în cunoştinţă de cauză, deoarece acel om trebuie să fie preşedinte din prima zi pentru că nu va avea timp să înveţe la locul de muncă”.

Un Comentariu la "Cristian Diaconescu şi-a lansat azi candidatura la alegerile prezidenţiale"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.