Cristian Diaconescu: „Nu văd în nimeni un adversar”

bota-diaconescu-sm
„Nu văd în nimeni un adversar dar doresc ca societatea să ştie că România are nevoie de un preşedinte funcţional din prima zi de mandat”, a declarat candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, Cristian Diaconescu, în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 10 iulie la sediul PMP Satu Mare. Alături de Diaconescu la conferinţa de presă a participat şi preşedintele PMP Satu Mare, dr. Laura Bota.

Prezidenţiabilul PMP susţine că niciunul dintre persoanele care şi-au declarat dorinţa de a candida la prezidenţiale nu este pregătită pentru a prelua această funcţie. „Ceilalţi care doresc să ajungă preşedinte nu au nimic de a face cu această funcţie, nu au pregătirea necesară şi nu există timp pentru a învăţa la locul de muncă. În schimb, experienţa mea profesională este foarte aproape de felul în care se exercită mandatul de preşedinte”, a declarat Diaconescu.

Întrebat cu privire la şansele pe care le are la alegerile din toamna acestui an, Cristian Diaconescu a răspuns scurt că „nu fac calcule cu privire la şansele mele politice”.
În luarea de cuvânt dr. Laura Bota a subliniat faptul că „în momentul de faţă România se află la o răscruce de vânturi, de orientări, aş putea spune. De acea, PMP a ales cel mai potrivit candidat care să orienteze România spre vest, şi nu aşa cum doreşte Guvernul Ponta să ducă ţara spre est”.

Cristian Diaconescu a venit la Satu Mare pentru a-şi lansa candidatura la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Evenimentul se va desfăşura în această după-amiază, de la ora 17.00, la Filarmonica „Dinu Lipatii”.

Un Comentariu la "Cristian Diaconescu: „Nu văd în nimeni un adversar”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.