Andrei Bud: „Vedem în două zile cum ieşim şi ca ţară”

Andrei Bud
Cei 582 de elevi-matematicieni care participă la Olimpiada Internaţională de Matematică de la Cape Town (Africa de Sud) susţin azi, 9 iulie a doua probă din cadrul competiţiei. Vă reamintim că ţara noastră este reprezentată de şase elevi, printre care şi negreşteanul Andrei Bud.
În noaptea de marţi, 8 spre miercuri, 9 iulie (potrivit fusului orar a României), olimpicul nostru ne-a transmis pe Facebook că lotul ţării noastre a trecut cu bine de prima probă. Azi se desfăşoară cea de-a doua probă din cadrul competiţiei. „Vedem în două zile cum ieşim şi ca ţară”, ne scrie Andrei.
„De ajuns am ajuns, drumul nu a fost obositor pentru că mare parte din el am dormit. Aici este foarte frig şi nu avem încălzire aşa că ne-am cumpărat toată echipa radiatoare. Prima probă am dat-o, a fost uşoară. Vedem în două zile cum ieşim şi ca ţară”, este mesajul pe care ni l-a transmis Andrei Bud din Africa de Sud.
Vă reamintim că anul trecut (2013) la Olimpiada Internaţională de Matematică din Columbia, Andrei Bud a obţinut medalia de bronz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.