Mesaje în memoria lui Adrian Gătina: „Zboară printre îngeri Adi …”

Adrian Gatina
Mesajele ce exprimă durerea din sufletele cunoscuţilor la aflarea cumplitei veşti despre moartea lui Adrian Gătina (tânărul implicat în tragicul accident ce a avut loc pe 25 iunie la ieşirea din Diosig) continuă să apară pe reţelele de socializare. Vă reamintim că inima tânărului de 23 de ani a încetat să mai bată sâmbătă (5 iulie) seara.
“Rămas bun prieten drag, ai plecat dintre noi mult prea devreme … vestea că nu mai eşti, mi-a venit ca un cuţit în inimă … Mi-aş fii dorit să fiu alături de tine pe ultimul drum aşa cum ai fost şi tu alături de mine de nenumărate ori. Ai să trăieşti veşnic în amintirea mea. Zboară printre îngeri Adi …”.
“Nu-mi vine să cred … Cuvintele sunt de prisos, durerea nemărginită … Dumnezeu să îţi dea odihnă veşnică şi să fii fericit acolo sus, împreună cu Amalia … o dragoste pe care nu o poţi descrie în cuvinte … Dormi în pace suflet blând şi de acolo de sus ai grijă de familia ta, de Roxi …”.
“Cuvintele şi lacrimile sunt prea puţine pentru a ne exprima durerea din suflete, acum în aceste momente grele când vă despărţiţi de scumpul vostru fiu Adi ! Dumnezeu să vă dea putere iar lui Adi să îi dea odihnă veșnică alături de iubita lui, de care se pare că nu a vrut să se despartă niciodată. Sincere condoleanţe!”.
Vă reamintim că iubita lui Adrian, Amalia Hajdu, a decedat la scurt timp după producerea accidentului. Adrian a fost internat pe Secţia de ATI a Spitalului Clinic din Oradea. Acesta a decedat la spital sâmbătă seara.
Adrian Gătina va fi condus pe ultimul drum miercuri, 9 iulie. Slujba de înmormântare va fi oficiată la ora 13.00. Tânărul va fi înmormântat la Cimitirul din Doba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.