Mircea Marian cere gratuitate pe autobuzele Transurban pentru toţi pensionarii din municipiul Satu Mare

dialog-social
Pensionarii sătmăreni doresc gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Transurban. Preşedintele Ligii Pensionarilor „Unirea” Satu Mare, Mircea Marian consideră că toţi pensionarii ar avea dreptul la gratuitate „aşa cum se întâmplă şi în alte municipii reşedinţă de judeţ, dar şi în străinătate”.
Problema gratuităţii pe mijloacele de transport în comun ale Transurban a fost abordată în şedinţa de azi, 30 iunie a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. Întâlnirea a fost prezidată de subprefectul Altfatter Tamas.
„De 2 ani de zile noi aşteptăm şi am zis că se rezolvă. Pensionarii de peste 70 de ani au gratuitate pe mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Satu Mare. Eu cred că gratuitatea s-ar putea extinde la toţi pensionarii. Doresc ca doleanţa noastră să se transmită mai departe domnului primar. Poate trecem la 65 de ani”, a declarat Marian.

Un Comentariu la "Mircea Marian cere gratuitate pe autobuzele Transurban pentru toţi pensionarii din municipiul Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.