Mesaje emoționante pe Facebook pe paginile Amaliei Hajdu și a lui Adrian Gatină

Amalia-Narcisa-Hajdu-cu-Adrian-Gatina
„Nu îmi vine să cred ! Ce aţi făcut?” şi „Haideţi acasă” sunt doar două dintre mesajele postate de prieteni pe pagina de Facebook al Amaliei Hajdu la câteva ore după producerea accidentului în care studenta din Satu Mare (Amalia Narcisa Hajdu) şi-a pierdut viaţa.

O altă postare emoţionantă vine din partea Roxanei Gătina (sora lui Adrian Gătina?) tânărul care se afla la volanul Renault-ului.

„De ce?! Vă vreau acasă pe amândoi! Adi, hai te rog şi schimbă-mi postu la tv să mă enervezi, hai leagă-te de mine că mă machiez sau că mă îmbrac ciudat, pune-mă să iţi spăl cămaşa, pune-mi tot felul de întrebări stupide ca să mă enervezi, pune-mă să îţi fac cartofi pai, hai să ne certăm pentru o ciocolată, hai cântă-mi melodiile mele în spaniolă şi hai ai grijă de mine! Vă iubesc enorm de mult!!”.

Vă reamintim că tânăra de 20 de ani a murit într-un cumplit accident de circulaţie ce a avut loc miercuri (25 iunie) după-amiază la ieşirea din Diosig, pe DN 19, şoseaua Oradea –Satu Mare. Adrian Gătina, aflat la volanul unui Renault a încercat să depăşească un TIR însă a intrat într-o dubă care circula regulamentar din sens opus. În maşină se aflau patru studenţi, doi băieţi şi două fete. Una dintre studente, Amalia Hajdu a murit la scurt timp după producerea accidentului, iar Adrian Gătina se află internat în stare gravă la Oradea şi este în comă. Ceilalţi doi studenţi aflaţi în maşina condusă de Gătina şi şoferul dubei au suferit leziuni minore şi se află sub supraveghere medicală.

Priveghiul Amaliei Hajdu va avea loc azi, 27 iunie de la ora 19.00, la Cimitirul Ortodox de pe strada Rodnei. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 29 iunie, la ora 13.00, la acelaşi cimitir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.