Alice Ardelean s-a luptat de 8 Martie cu dubla campioană mondială la K1

Alice-ardelean
Sătmăreanca Alice Ardelean a intrat în ring pentru a o înfrunta pe dubla campionă mondială la K1, unguroaica Daniella Elteto, supranumită şi „The Machine”, în cadrul unei gale organizate în Ungaria. Meciul (un Full Muay Thai) a avut loc în ţara vecină, chiar de Ziua Femeii, 8 Martie.

„The Machine” este cotată ca fiind una dintre cele mai temute luptătoare din lume. Cu toate că a fost învinsă, Alice a pus-o de multe ori în dificultate pe unguroaică împărţind şi ea la rândul ei multe picioare şi pumni.

Alice a declarat pentru Sătmăreanul că „a fost un meci extrem de strâns, însă am pierdut la puncte. Am mai avut cu ea şi anul trecut un meci şi atunci am pierdut. Dar acum am făcut un meci mult mai bun. Chiar dacă am fost învinsă, pot să spun că a fost o experienţă extraordinară”.

Vă reamintim că, la începutul acestui an, în data de 31 ianuarie, sătmăreanca noastră a ieşit învingătoare în cadrul Galei Romanian Xtreme Fighting (RXF), organizată la Craiova. În acel meci Alice a întâlnit-o pe Roxana Crişan de la MetalBox Arad, pe care a învins-o prin KO în prima repriză.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.