Un sătmărean la cel mai puternic concurs de DJ din lume

DJ-Mario-Flangeboy1
Peste 400 de DJ din România şi-au înscris până în prezent mix-urile în cadrul celei mai puternice competiţii de profil din lume, Burn Residency, concurs care a ajuns la cea de-a III-a ediţie. Unul dintre concurenţii din acest an este şi sătmăreanul DJ Mario Flangeboy, care în prezent trăieşte în capitală.

DJ-ii se pot înscrie cu un mix de 15-20 de minute, pe care trebuie să-l posteze pe pagina de Facebook a concursului. Piesa înscrisă de DJ Mario Flangeboy, poate fi audiată şi votată, pe pagina de Facebook https://apps.facebook.com/burnresidency/dj-profile/4003/share.

După încheierea etapei de înscriere (data limită este 22 martie), cele mai votate 50 de piese din ţară vor ajunge în faţa unui juriu din România care va decide cele cinci mix-uri care vor intra în TOP 5 DJ. Apoi, aceştia vor participa la selecţia finală, unde DJ-ii vor mixa live pentru juriu şi public, în cadrul evenimentului Mix Off Event ce se va organiza în primăvara acestui an. DJ-ul care va fi selectat de juriu îşi va petrece vara într-un Bootcamp în Ibiza, unde îşi va reprezenta ţara la competiţia internaţională. Mentorii programului de anul acesta sunt Pete Tong şi Carl Cox.

Pe lângă şansa de a mixa în cluburi renumite precum: Cafe Mambo, Sankeys, Privillege sau The Zoo Project, câştigătorul competiţiei internaţionale va semna şi un contract de rezidenţă de 100.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.