Eniko Laza declarată cea mai bună jucătoare a etapei a XXIII la baschet feminin

Laza-eniko
Sătmăreanca Eniko Laza (Tarţa), componentă a echipei de baschet a CSM Satu Mare, a fost declarată jucătoarea etapei a XXIII-a din cadrul Ligii Naţionale de baschet feminin.
Potrivit site-ului www.totalbaschet.ro, Eniko Laza este principala artizană a victoriei obţinute de sătmărence împotriva BCM Danzio Timişoara, meci decisiv pentru configuraţia locurilor VII şi VIII, respectiv calificarea în play-off-ul campionatului. Vă reamintim că partida s-a jucat vineri, 7 martie, la Satu Mare, elevele lui Peter Eles reuşind să învingă jucătoarele din oraşul de pe Bega cu scorul de 65 la 50.

Conducătoarea de joc a CSM Satu Mare, Eniko Laza a reuşit procentaje foarte bune la aruncările din acţiune: 8 din 12 (66%) de 2 puncte, respectiv 1 din 3 (33%) de 3 puncte. Totodată, Laza a reuşit să transforme în puncte şi două aruncări libere. Astfel, în meciul cu timişorencele Laza a aruncat nu mai puţin de 21 de puncte.

În urma victoriei împotriva BCM Danzio Timişoara, echipa antrenată de Peter Eles ocupă locul VII în clasamentul Ligii Naţionale la baschet feminin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.