„Săptămâna Peştelui” se desfăşoară şi la Satu Mare

peste
Acţiunile care urmează a fi desfăşurate în cadrul campaniei „Săptămâna Peştelui” a fost tema conferinţei de presă de azi, 10 martie ce a avut loc la Hotel „Dana II” din Piaţa Libertăţii. Campania are loc în trei oraşe din ţară, şi anume: Bucureşti, Cluj-Napoca, respectiv Satu Mare.

Despre desfăşurarea campaniei din Satu Mare, respectiv cu privire la beneficiile consumului de peşte asupra organismului uman au vorbit directorul de vânzări din cadrul „Sea Bell Trading SRL, Adrian Popa şi tehnicianul nutriţionist, Alexandra Iliuţă. Popa a vorbit şi despre rezultatele târgului care a avut cu o lună în urmă la Hotel „Dana I” de pe Drumul Careiului, eveniment la care au participat 11 firme cu activitate în industria acva- şi pisciculturii. Potrivit interlocutorului târgul a fost un real succes şi a constituit un pas important în ceea ce priveşte conştientizarea populaţiei legat de consumul de peşte şi a produselor din peşte.

Azi şi mâine (marţi, 11 martie) au loc acțiuni la stand în hypermarketul Kaufland care susțin o campanie de informare a importanţei consumului de pește asupra sănătăţii. În cadrul acestei acţiuni vor fi împărţite pliante şi broşuri sătmărenilor care vor merge la cumpărături în acest magazin. De asemenea, în cursul zilei de azi Hotel “Dana II” va găzdui şi o sesiune de gătit destinată restaurantelor şi firmelor de catering, susţinută de D’Artagnan (Alex Petricean).
Campania intulată “Săptămâna Peştelui” face parte din cadrul proiectului “Promovare produse piscicole”ce îşi propune conştientizarea populaţiei prin promovarea consumului de peşte şi produse din peşte. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional pentru Pescuit, Măsura 3.4 “dezvoltarea de noi pieţe şi campanii de promovare” şi se desfăşoară în perioada iulie 2013-septembrie 2014.

Principalele obiective ale proiectului sunt: încurajarea consumului de peşte din surse controlate, atragerea atenţiei asupra consumului scăzut de peşte la nivel naţional şi de impactul pe care poate să-l aibă acesta în timp asupra populaţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.