Răzvan ciobanu’ şi-a bătut colegul de stână

Ciobani

Doi „ciobănaşi”, unul sătmărean iar altul sălăjean, s-au luat duminică (9 martie) l-a harţă. Dar asta doar după ce au băut şi mâncat împreună la stâna pe care o păstoreau. Şi cum nervii s-au întins la maxim, „ciobănaşul” mai tânăr, mai sprinten şi mai aprig la mânie a tăbărât peste oierul mai vârstnic lovindu-l cu pumnii până ce l-a doborât la pământ. Scandalul a avut loc la o stână situată la marginea localităţii Sechereşa.

După ce a scăpat de pumnii colegului de breaslă, ciobanul de 57 de ani din Sălaj a sunat imediat la „112”. Din primele investigaţii făcute de poliţişti reiese că cei doi ciobani au băut împreună după care s-au pus pe ceartă. Ciobanul mai tânăr, Răzvan V. de 23 de ani din Giorocuta (judeţul Satu Mare) a sărit cu pumnii la colegul său de la stână începând să-l lovească în zona feţei. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă, însă după ce medicii i-au acordat primul ajutor, victima a refuzat să fie dus la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla care au fost circumstanţele care au condus la declanşarea scandalului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.