Seară de excepţie dedicată sătmărencelor cu ocazia zilei de 8 Martie (galerie foto)

distinto-vh231distinto-vh228distinto-vh227distinto-vh229 distinto-vh249 distinto-vh248 distinto-vh247 distinto-vh246 distinto-vh245 distinto-vh244 distinto-vh243 distinto-vh242 distinto-vh241 distinto-vh240 distinto-vh239 distinto-vh238 distinto-vh237 distinto-vh236 distinto-vh235 distinto-vh234 distinto-vh233 distinto-vh232 distinto-vh231 distinto-vh230
Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor a devenit azi, 8 martie, neîncăpătoare cu ocazia concertului dedicat Zilei Internaţionale a Femeii. La evenimentul organizat de Radio 1 în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Satu Mare au concertat formaţia „Distinto” şi trupa VH2. Amfitrionul serii a fost realizatorul de emisiuni, Victor Constantinovici.

La intrarea în Casa de Cultură, doamnele şi domnişoarele au fost aşteptate cu flori de către organizatori. În deschiderea spectacolului pe scenă au urcat vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor şi primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica urându-le sătmărencelor aflate în sală „La mulţi ani” de Ziua Femeii. Dintre oficialităţi la concert a participat şi viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca. După luările de cuvânt, s-a dat drumul petrecerii.

Aflaţi în premieră la Satu Mare, soliştii de la „Distinto”, cei doi tenori Octavian Dobrotă şi Marius Olteanu, respectiv bas-ul Mihai Radu, au cucerit inimile spectatorilor „furând” ropote de aplauze din rândul auditoriului. Soliştii de la „Distinto” au interpretat arii de operă, canţonete dar şi prelucrări moderne ale unor fragmente de muzică clasică. Prestaţia acestora a fost răsplătită cu aplauze la scenă deschisă.

Formaţia „Distinto” a fost înfiinţată în 2005. Genul abordat, pop-opera, este unul relativ nou pe piaţa internaţională. Repertoriul formaţiei conţine atât piese proprii cât şi piese clasice sau prelucrări. În iulie 2008, trupa „Distinto” a fost invitată să cânte în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj şi Iaşi.

Apoi, a urmat Gabriel Cotabiţă cu trupa VH2, al cărei membrii nu mai trebuie prezentaţi publicului. VH2 a încântat la rândul său spectatorii prezenţi în sală.  Evenimentul organizat de Ziua Femeii s-a bucurat de aprecierea sătmărenilor prezenţi la spectacol.

Un Comentariu la "Seară de excepţie dedicată sătmărencelor cu ocazia zilei de 8 Martie (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.