Vrei să lucrezi în Finlanda?

munca-spalat-geam
Sătmărenii care doresc să lucreze în Finlanda, în cadrul unor firme de curăţenie se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, instituţie ce îşi are sediul pe strada Ion Ghica nr. 2. Cei interesaţi de această oportunitate de muncă pot solicita mai multe informaţii şi la numărul de telefon 0261-770237.
Pentru a fi înregistraţi în baza de date pentru munca în străinătate, solicitanţii sunt rugaţi să prezinte: o copie după actul de identitate sau paşaport (valabil minim 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea clinic sănătos/apt pentru muncă; să completeze un CV model european (cu fotografie) în limba engleză dar şi o cerere tip, la sediul biroului EURES.
Firmele de curăţenie finlandeze caută zece persoane cu experienţă în domeniu. Totodată, solicitanţii trebuie să cunoască limba engleză şi să aibă permis de conducere categoria B. Angajarea se face pe perioadă nedeterminată iar salariul oferit este de 1.200-1.300 euro net/lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.