Un microbus cu pasageri a ajuns în şanţ

Accident

Un microbus aparţinând firmei SC Autoreflex SRL în care se aflau mai mulţi pasageri a fost implicat joi (6 martie) după-amiază într-un accident de circulaţie la ieşirea din localitatea Odoreu, spre Satu Mare, în zona fabricii de ciocolată. În urma evenimentului rutier unul dintre pasageri a suferit răni mai grave, acesta find transporat la spital.

Microbusul condus de Ovidiu R. de 38 de ani a intrat în coliziune cu o maşină Opel Astra la volanul căreia se afla Radu M. de 44 de ani. În încercarea disperată de a evita impactul cu Opel-ul care nu i-a acordat prioritate, şoferul microbusului a tras de volan şi s-a oprit cu autovehiculul în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma accidentului, unul dintre pasageri s-a ales cu leziuni la nivelul braţelor. Victima a fost transportată pentru investigaţii la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma vinovat de producerea accidentului este şoferul Opel-ului care nu a acordat prioritate microbusului care circula regulamentar pe ruta Odoreu spre Satu Mare. În urma testării cu etilotestul, în cazul şoferului vinovat aparatul a indicat o concentraţie de 0,18 mg/litru în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea determinării alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit şoferului vinovat dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.