Şoferul care a provocat accidentul de la Santău a fost arestat pentru 30 de zile

catuse

Şoferul care a produs accidentul de la Santău soldat cu trei victime şi care a părăsit ulterior locul accidentului a fost arestat pentru 30 de zile.

Iniţial, Augustin B. a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul azi, 6 martie acesta a fost prezentat procurorilor de pe lângă Judecătoria Carei, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Accidentul s-a petrecut marţi (4 martie) seara în comuna Santău. Potrivit oamenilor legii bărbatul de 34 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp aflat la marginea drumului. Trei pasageri aflaţi în maşină au suferit răni grave. Speriat de urmările evenimentului rutier Augustin B. a părăsit locul acidentului. Acesta a fost reţinut aproximativ 3 ore mai târziu. În urma testării cu etilotestul a reieşit că şoferul consumase băuturi alcoolice. Mai mult decât atât acesta nu avea permis de conducere de nici o categorie.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Augustin B, a fost introdus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.