Gheorghe Strâmb, supărat pe Primăria Cluj Napoca

adinvt
Astăzi, 5 martie a avut loc conferinţa de închidere a proiectului prin care au fost achiziţionate şase autospeciale de intervenţie, descarcerare şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi alte şase autospeciale pentru stingerea incendiilor, pentru cele şase judeţe din nord-vestul ţării.

La conferinţă au participat directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Transilvania de Nord, Gheorghe Strâmb, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, inspectorul şef din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, Dan Gheorghe dar şi o parte dintre cei care au contribuit la finalizarea acestui proiect.

Strâmb a declarat că, în cele două etape ale proiectului, în Regiunea de Nord-Vest au fost achiziţionate 76 de autospeciale. Acesta a făcut referire şi la câteva dintre problemele apărute pe parcurs. Potrivit directorului ADI Transilvania de Nord, Primăria Cluj-Napoca solicită asociaţiei să plătească retroactiv impozit pe toate cele 76 de autospeciale, însă asociaţia pe care o reprezintă nu are buget propriu din care să acopere acele sume.

În intervenţia sa, Adrian Ştef a declarat că va discuta şi cu ceilalţi preşedinţi de Consilii Judeţene în vederea găsirii unei soluţii pentru a nu plăti impozite pe cele 76 de autospeciale care deservesc aproximativ 2,5 milioane de locuitori (aferente Regiunii de Nord-Vest). De asemenea, Ştef s-a declarat în favoarea derulării altor proiecte în vederea dotării corespunzătoare a ISU „Someş” Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.