A intrat cu maşina în stâlp după care a fugit de la locul accidentului

Accident mortal

Beat şi fără permis, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, eveniment rutier în urma căruia au fost răniţi cei trei pasageri aflaţi în autoturism, şoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Bărbatul de 34 de ani, Augustin B. a fost prins abia după trei ore de la producerea accidentului în localitatea Valea Morii. Acesta a fost reţinut de poliţişti urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei. Evenimentul rutier a avut loc marţi (4 martie) seara, pe raza localităţii Santău.

Potrivit anchetatorilor în momentul producerii accidentului şoferul avea viteză excesivă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu maşina de un stâlp aflat pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea celor trei pasageri aflaţi în maşină: Ileana B, Cătălin T. şi Geta M. După producerea evenimentului rutier şoferul vinovat a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

După ce a fost prins, Augustin B. a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru stabilirea exactă a alcoolemiei i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Oamenii legii au constatat de asemenea că bărbatul nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Augustin B. este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea autorităţilor şi conducerea sub influenţa alcoolului. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunerile legale care se impun în acest caz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.