Primăria amenajează 3.000 de locuri de parcare în Micro 16

primaria-satu-mare
Pe locul garajelor demolate în Micro 16, Primăria Satu Mare va amenaja aproximativ 3.000 de locuri de parcare. Edilul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a verificat azi, 4 martie stadiul lucrărilor de amenajare a parcărilor din cartiere.
În Micro 16 au fost demolate 580 de garaje, în locul cărora Primăria va amenaja circa 3.000 de locuri de parcare, ce vor fi iluminate şi supravegheate cu camere video, conectate direct la dispeceratul Poliţiei Locale. Dorel Coica a explicat că locurile de parcare vor fi închiriate pentru suma de 200 de lei pe an „astfel că fiecare cetăţean va avea locul lui rezervat, un spaţiu de parcare civilizat”. Totodată, Primăria Satu Mare împreună cu SC Florisal SA vor amenaja spaţiile verzi din Micro 15 şi 16 dar vor fi construite şi spaţii de joacă pentru copii.
„Se va lucra şi sâmbăta deoarece vrem să finalizăm cât mai repede aceste lucrări. În luna mai dorim să inaugurăm parcările din Micro 16. Această acţiune se va demara şi în alte cartiere”, a declarat primarul.
În ceea ce priveşte lucrările din Micro 15, în zona Aleii Milcov şi a străzii Oituzului vor fi amenajate trei parcări cu un număr total de 81 locuri. Lucrările sunt executate de SC Tehnic Asist şi vor fi finalizate până la mijlocul lunii aprilie 2014. Valoarea acestora este de aproximativ 300.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.