Mircea Govor s-a întâlnit cu locuitorii din Babţa

poza-Babta

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, alături de şeful Cancelariei Prefectului, Raul Băbţan, s-a întâlnit duminica cu cetăţenii localităţii Babţa, pentru a discuta problemele cu care aceştia se confruntă.
Lipsa apei potabile la şcoală, drumurile, introducerea apei şi canalizării în sat, acordarea indemnizaţiilor pentru persoanele cu handicap au fost doar câteva dintre problemele ridicate de băbţeni.
Unul dintre aceştia a precizat că şcoala din localitate nu are, în momentul de faţă, apă potabilă. Mircea Govor a promis că se va implica personal pentru forarea unui puţ, astfel încât elevii din Babţa să aibă apă potabilă oricând. Cu această ocazie, va fi rezolvată şi situaţia toaletelor şcolii, nefuncţionale tocmai din cauza lipsei apei. Un alt cetăţean a mai solicitat asfaltarea tuturor uliţelor din sat, la care Govor a spus că, după asfaltarea drumului de acces în sat, până la finele acestui an vor fi asfaltate şi arterele secundare.

De asemenea, vicepreşedintele CJ i-a mai asigurat pe băbţeni că în scurt timp va fi reabilitat drumul dintre Babţa şi centrul de comună Bogdand şi vor fi demarate lucrările la reţelele de apă şi canalizare. O elevă cu probleme locomotorii s-a plâns de faptul că directorul şcolii a refuzat construirea unei rampe pentru handicapaţi, deşi ea nu se poate deplasa decât în căruciorul cu rotile. Mircea Govor a promis că va rezolva personal această problemă. Alte nemulţumiri prezentate au făcut referire la plata indemnizaţiilor pentru persoanelor cu handicap sau datoriile pe care Parohia Ortodoxă Babţa le mai are la construcţia bisericii din localitate.
Vicepreşedintele Mircea Govor a promis că se va implica în rezolvarea tuturor acestor probleme, însă le-a cerut băbţenilor să fie uniţi. “Trebuie să ţinem aproape unul de celălalt şi, împreună să găsim soluţii pentru rezolvarea acestor probleme. Împreună vom reuşi”, a mai adăugat Mircea Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.