Olimpia a învins UTA Arad cu 2 la 0

olimpia

Olimpia Satu Mare a disputat azi, 1 martie, pe teren propriu, primul meci din returul campionatului Ligii a II-a la fotbal, în compania formației UTA Arad. « Galben-albaștrii » au învins formația oaspete cu scorul de 2-0.

Elevii lui Tibi Csik nu i-au dezamăgit pe sătmăreni și astfel, au făcut un meci frumos. « Galben-albaștrii » au atacat încă din primul minut al partidei, iar în minutul 5 Gavrilescu i-a centrat balonul la Faur, iar acesta l-a preluat, a fentat trei adversari și a șutat pe jos de la 7 metri direct la colț. Câteva minute mai târziu Boștină și Bujor au încercat și ei să înscrie, însă fără succes.

Până la finalul primei reprize, oaspeții au pus în pericol poarta lui Anca doar o singură dată, în minutul 40, când Zaluschi a trimis mingea din lovitură liberă direct în bară. Astfel, scorul la pauză a rămas 1-0.

În minutul 52, Boștină, ajutat de centrarea lui Gavrilescu, a șutat puternic de la 15 metri și a înscris cel de-al doilea gol al partidei. De la jumătatea mitanului secund, sătmărenii au început să se retragă și să joace mai mult în apărare, dar nu înainte ca autorii golurilor să mai pună odată în pericol poarta arădenilor. Tabela a indicat la final scorul de 2-0, iar Olimpia Satu Mare a obținut cele trei puncte puse în joc.

Antrenorul Olimpiei a declarat că e mulțumit de evoluția jucătorilor. “Vreau să-i felicit pe băieți pentru dăruirea și atitudinea de care au dat dovadă, au crezut, au simțit că vom câștiga și au câștigat. Urmează meciuri, după meciuri și sper să ne atingem obiectivul, să încheiem între primele șase locuri”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tibi Csik.

“Am trăit meciul destul de intens. Mi-a fost puțin frică de meci și mie și colegilor mei, a fost și primul meci, era și tracul acesta să intrăm bine în joc, lumea are așteptări mari de la noi și mi se pare normal. Sincer nu știam cu ce echipă vine UTA, îmi era frică de primele minute. Într-adevăr am avut mare noroc cu golul acela din minutul 5 care le-a adunat plumb în picioare. A fost un meci greu, eu sincer nu sunt mulțumit de evoluția mea, eu aștept mult mai mult de la mine, puteam să arăt altceva, dar în primul rând cele trei puncte au contat azi nu jocul meu și nici al altui jucător », a declarat jucătorul Dan Gavrilescu.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca- Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Scvarczkopf (82’ Micaș), Villand, Faur (75’ Kinczel), Bujor şi Băștină (‘72 Feier).

Următorul meci pe care Olimpia Satu Mare îl va juca va avea loc sâmbătă, 8 martie, când vor primi vizita liderului CSU Craiova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.