Tinerii liberali premiaţi la „Gala TNL” 2014

tnl-satu-mare
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 28 februarie, tinerii liberali sătmăreni au prezentat premiul obţinut în cadrul „Galei TNL 2014”, eveniment găzduit week-end-ul trecut de Palatul Parlamentului.

La conferinţa de presă de azi au participat preşedinţii Organizaţiilor Judeţene şi Municipale de Femei a PNL, Dorina Grunfeld şi Marcela Papici, respectiv vicepreşedinţii TNL Satu Mare, Vlad Chiorean şi Ovidiu Fazekaş .

În acest an, sătmărenii au fost premiaţi ca având „Cea mai activă echipă T Comunică”. În luarea de cuvânt, Vlad Chiorean a declarat că acest premiu îi este dedicat lui Mircea Pal, cel care în câteva zile împlineşte vârsta de 35 de ani şi va intra în rândul seniorilor partidului.

Totodată, Chiorean a subliniat faptul că TNL Satu Mare a câştigat în acest an cel de-al VI-lea premiu, fiind la egalitate cu organizaţia de tineret din Braşov. În ceea ce priveşte organizaţiile de tineret din teritoriu, acesta a declarat că în acest moment TNL are înfiinţate 12 organizaţii în judeţ, însă până la alegerile europarlamentare numărul acestora va creşte.
Dorina Grunfeld şi Marcela Papici au felicitat tinerii pentru premiul obţinut asigurându-i de tot sprijinul OFL Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.