Soluţie pentru problema traficului greu de pe strada Fagului

coica-autonova
Edilul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarul, dr. Radu Roca şi cu specialişti din aparatul propriu al primarului s-au întâlnit azi, 28 februarie cu reprezentanţii cetăţenilor de pe strada Fagului din Satu Mare. Întâlnirea a avut loc în sala de şedinţe a SC Autonova SA, firmă care îşi are sediul pe strada în cauză (strada Fagului, nr. 35).

În afară de oficialităţi la întâlnire au participat şi directorul general al SC Autonova SA, Cristian Şuteu, respectiv reprezentanta cetăţenilor de pe strada Fagului, Elisabeta Viorica Balint. Aceasta din urmă şi-a prezentat zilele trecute nemulţumirea cu privire la traficul greu de pe strada Fagului şi în faţa prefectului Eugeniu Avram. În cadrul audienţelor susţinute de prefect, Elisabeta Balint a cerut găsirea unei soluţii în vederea devierii traficului greu de pe strada Fagului, una dintre soluţiile posibile, potrivit sătmărencei, este orientarea TIR-urilor spre strada Oituz.

Întâlnirea desfăşurată azi la SC Autonova SA a avut loc la iniţiativa viceprimarului Radu Roca, din dorinţa de a soluţiona cât mai repede posibil problema locuitorilor de pe strada Fagului. Potrivit Elisabetei Balint TIR-urile care tranzitează zi de zi strada Fagului, distrug atât asfaltul cât şi casele oamenilor.

În urma întâlnirii de azi, conducerea Primăriei Satu Mare a decis amenajarea unui drum de legătură între strada Oituz şi zona de intrare la SC Autonova SA, astfel încât TIR-urile să nu mai tranziteze strada Fagului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.