Laura Bota: „Opoziţia adevărată este opoziţia fără PNL”

laura-bota-pmp
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 28 februarie, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota a făcut câteva referiri critice la adresa ultimelor evoluţii apărute pe scena politică a României.

Alături de liderul PMP Satu Mare, la întâlnirea cu jurnaliştii au participat şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PMP Satu Mare, Simona Dărăban, respectiv Petru Şuta, fost membru al PNG Satu Mare care s-a alăturat de curând Partidului Mişcarea Populară.

Dr. Laura Bota este de părere că „opoziţia adevărată este opoziţia fără PNL, un partid care azi se vopseşte în culorile opoziţiei pentru a păcăli electoratul”. În ceea ce îl priveşte pe preşedintele PNL, Crin Antonescu lidera PMP Satu Mare spune că „acesta este un lider uselist care s-a dezis de USL fiindcă partidul său nu a primit nişte funcţii. Ieşirea PNL de la guvernare a fost o măsură disperată de salvare a candidaturii prezidenţiale a lui Crin Antonescu, nu o respingere a politicilor greşite, a politicilor stângiste ale guvernului”.

Cu privire la intenţia lui Călin Popescu Tăriceanu de a înfiinţa un nou partid politic, dr. Laura Bota a subliniat faptul că „Partidul Reformator Liberal (PRL) pe care vrea să-l înfiinţeze Călin Popescu Tăriceanu este un partid născut mort, căruia îi va lipsi orice fel de energie, orice fel de convingeri şi orice fel de entuziasm. Nu poţi face un partid bazat doar pe dorinţa unora de a rămâne la putere. El va fi un mic partid de ciolănari, bazat pe liberalii care vor să-şi păstreze funcţiile după ruperea USL şi retragerea PNL din guvern”.

În concluzie, lidera PMP Satu Mare a conchis că „PMP rămâne cel mai activ partid de opoziţie şi va semna orice moţiune de cenzură împotriva guvernului Ponta”.

Simona Dărăban le-a vorbit jurnaliştilor despre proiectul „Poziţia copiilor” iniţiat de Organizaţia Judeţeană de Femei a PMP Satu Mare şi care are ca scop conştientizarea populaţiei şi atragerea atenţiei asupra poziţiei copiilor în societatea româneacă. Proiectul se va desfăşura pe perioada unui an calendaristic şi cuprinde teme precum: drepturile copilului, copiii supradotaţi intelectual, copiii care provin din familii monoparentale, copiii cu handicap, etc.

În luarea de cuvânt Petru Şuta a vorbit despre consecinţele introducerii accizei pe carburanţi care, în opinia acestuia, va duce la creşterea preţurilor în toate domeniile.
La sfârşitul conferinţei de presă, dr. Laura Bota a fost felicitată de colegii de partid cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naştere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.