Lansare de proiect la Grădiniţa „Dumbrava Minunată”

dumbrava-minunata

Grădiniţa „Dumbrava Minunată” din Satu Mare a găzduit azi, 28 februarie lansarea proiectului „Tradiţia învăţării prin joc”, finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Bugetul total al proiectului se ridică la suma de 88.460,96 euro, iar aportul organizaţiilor partenere este de 6.840 euro.

Dintre oficialităţi, la evenimentul de azi au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi viceprimarul Marcela Papici. Totodată, la eveniment a participat şi directorul instituţiei gazdă, Nicoleta Mihali.

În luările de cuvânt atât primarul cât şi viceprimarul au asigurat educatoarele prezente de tot sprijinul instituţiei pe care o reprezintă în toate proiectele care vizează copiii şi dezvoltarea educaţională a acestora.

În cadrul proiectului se vor derula training-uri pentru educatoare, grădiniţele şi scolile implicate în proiect vor fi dotate cu seturi de materiale didactice bazate pe concepte de dezvoltare a raţionamentelor şi inteligenţei socio-emoţionale, dar şi expoziţii cu jucării, competiţii organizate pentru copiii din România şi Ucraina, respectiv multe alte activităţi prin care copiii vor însuşi o serie de cunoştinţe jucându-se.

Proiectul urmăreşte promovarea cooperării transfrontaliere, în scopul dezvoltării sistemului de învăţământ în România şi Ucraina.

Un Comentariu la "Lansare de proiect la Grădiniţa „Dumbrava Minunată”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.