Judeţul Satu Mare este reprezentat la Târgul de Turism Internaţional din Budapesta

targ-budapesta1targ-budapesta2targ-budapesta3

Târgul Internaţional de Turism de la Budapesta şi-a deschis joi, 27 februarie porţile. Evenimentul se desfăşoară în perioada 27 februarie-2 martie la „Hungexpo” din capitala Ungariei. La deschiderea oficială a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef.

În acest an evenimentul turistic a ajuns la cea de a 37-a ediţie, fiind un târg destinat atât specialiştilor cât şi publicului larg. Standul amenajat de România este de 150 metri pătraţi, judeţul Satu Mare fiind regiunea parteneră. La standul sătmărenilor se pot servi produse culinare tradiţionale, vin şi ţuică dar pot fi consultate şi materiale informative, mape, broşuri, hărţi cu destinaţii din judeţul nostru.

Totodată, în cadrul târgului, meșterul din Vama, Isvánfi Géza va susţine demonstraţii de olărit iar interpreta de muzică populară, Maria Petca Poptean, acompaniată de Petrică Zele şi Răzvan Roşu va oferi un program artistic. Cu ocazia zilei de 1 martie se vor oferi vizitatorilor mărțișoare tradiționale româneşti.

Participarea la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de dezvoltare turistică a judeţului, implementată şi finanţată de CJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.