„Târgul Mărţişorului tradiţional” din Negreşti-Oaş, la a II-a ediţie

targ-martisor-negresti1targ-martisor-negresti2targ-martisor-negresti3
Mărţişoarele realizate de către copiii de grădiniţă şi de elevii şcolilor din Negreşti-Oaş au atras ca un magnet localnicii. Creaţiile copiilor sunt expuse în cadrul celei de-a II-a ediţii a „Târgului Mărţişorului tradiţional”, eveniment ce şi-a deschis azi, 27 februarie porţile în capitala Ţării Oaşului.

Târgul are mai cu seamă un caracter caritabil deoarece sumele strânse din vânzarea mărţişoarelor vor fi destinate unor acţiuni caritabile. Este de menţionat faptul că, în cea de-a doua zi a târgului, elevii vor vizita bolnavii din Spitalul Orăşenesc din Negreşti-Oaş pentru a le oferi acestora mărţişoare şi felicitări.

Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca prezentă la eveniment s-a declarat mulţumită cu privire la organizarea târgului felicitând copiii şi elevii pentru munca depusă.
La evenimentul care continuă până la data de 1 martie participă copiii de la Grădiniţele nr. 1 şi nr. 7, elevi de la cele două licee din localitate, elevii şcolilor gimnaziale nr. 1 şi nr. 3, dar şi voluntarii SNAC.

Evenimentul este organizat de Primăriei şi Consiliului Local Negreşti-Oaş în colaborare cu Casa de Cultură din localitate, unităţile de învăţămân, respectiv ONG-urile din oraş.

4 Comentarii la "„Târgul Mărţişorului tradiţional” din Negreşti-Oaş, la a II-a ediţie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.