Adrian Ştef: „Felicit Aeroportul Baia Mare pentru faptul că au completat dosarul şi au fost introduşi în Masterplanul de Transport!”

adrian-stef

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, informează prin intermediul unui comunicat de presă că proiectul Aeroportului Internaţional Satu Mare „Reabilitare şi modernizare suprafeţe de mişcare în Aeroportul Satu Mare” este un proiect care face parte deja din Masterplanul de Transport fiind aprobat în timpul mandatului ministrului Transporturilor şi Infrastructurii Ovidiu Silaghi, din acel moment, şi reconfirmat de Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii .

Al doilea lucru extrem de important de ştiut este faptul că prin programul POS Transport nu se modernizează aerogări, banii pentru această lucrare fiind probabil alocaţi de Consiliul Judeţean sau din alte fonduri, nicidecum prin POS Transport.

„Îi felicit pe cei de la Aeroportul Baia Mare pentru reuşită! Este foarte important ca să accesăm aceste fonduri care ne sunt puse la dispoziţie de Uniunea Europeană pentru cetăţenii judeţelor noastre. Orice bani atraşi înseamnă dezvoltarea zonei, orice bani sunt bine veniţi. Atât în judeţul Satu Mare, cât şi în judeţul Maramureş, cetățenii trebuie să se bucure de toate facilităţile unui trai decent. Ovidiu Silaghi, în perioada în care a fost ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a încercat să promoveze amândouă proiectele. A reuşit introducerea proiectului de la Satu Mare, însă dosarul de la Aeroportul Baia Mare a fost incomplet şi a fost trimis înapoi pentru verificare cu îndrumările necesare. Ovidiu Silaghi a luptat pentru aprobarea proiectelor celor două aeroporturi. Cetăţenii celor două judeţe sunt cei mai importanţi, interesele lor primează. Între noi şi Maramureş nu este niciun război, nicio competiţie!” a declarat Adrian Ștef.

2 Comentarii la "Adrian Ştef: „Felicit Aeroportul Baia Mare pentru faptul că au completat dosarul şi au fost introduşi în Masterplanul de Transport!”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.