Un angajat Orange Satu Mare vine în sprijinul Asociaţiei „Stea”

OrangeLogo
Fundaţia „Orange” a anunţat recent câştigătorii unui concurs intern de stimulare a angajaţilor pentru a ajuta comunitatea. Este vorba despre programul „Susţine un ONG”, un concurs prin care angajaţii Orange au putut obţine finanţare, de până la 32.000 lei, pentru un proiect al unei organizaţii nonguvernamentale.

Printre cele patru proiectele câştigătoare este şi unul din Satu Mare intitulat „O caravană pentru copiii defavorizaţi din Satu Mare”. Iniţiativa vine din partea lui Andrei Henciu, angajat al Orange Satu Mare, în departamentul Business to Consumer care a decis să-i ajute pe cei de la Asociaţia „Stea” să găsească o soluţie pentru a ajunge la cât mai mulţi copii aflaţi în dificultate dar şi familiile acestora.

Andrei Henciu, împreună cu reprezentanţii asociaţiei sătmărene au creat o caravană care se va deplasa în localităţile defavorizate din Satu Mare şi îi va implica pe copii în activităţi educative precum: scris, citit, socotit, lecţii de cultură generală, activităţi artistice, sociale şi sportive. Totodată, un asistent social va sta de vorbă cu părinţii şi va încerca să-i convingă de importanţa educaţiei pentru copii.

În competiţie au fost înscrise 37 de proiecte din întreaga ţară. Mai întâi, acestea au trecut printr-o etapă de preselecţie iar proiectele selectate au fost evaluate de un juriu competent. Angajaţii care s-au înscris în concurs au avut la dispoziţie o lună pentru a se consulta cu reprezentanţii ONG-urilor şi să redacteze aplicaţia proiectului, pe baza unui formular şi a unui ghid de completare a acestuia.

Proiectele câştigătoare urmează să fie implementate în perioada martie-octombrie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.