Judeţul Satu Mare reprezentat la Târgul Internaţional de Turism de la Budapesta

Targ-de-turism
O delegaţie sătmăreană condusă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, este în aceste zile la Budapesta pentru a reprezenta judeţul la Târgul Internaţional de Turism din capitala Ungariei. La evenimentul ce se desfăşoară în perioada 27 februarie-2 martie, sunt aşteptaţi aproximativ 500 de expozanţi din 30 de ţări.

Târgul Internaţional de Turism de la Budapesta « Utazás » a ajuns la cea de a 37-a ediţie, fiind un eveniment destinat atât specialiştilor cât şi publicului larg. În anii precedenţi numărul de vizitatori a ajuns până la 40.000 de persoane.
Standul amenajat de România este de 150 metri pătraţi, judeţul Satu Mare fiind regiunea parteneră. La stand se vor putea servi produse culinare tradiţionale, vin şi ţuică sătmărene şi vor putea fi consultate materialele informative, mape, broşuri, hărţi cu destinaţii din judeţul nostru. Totodată, vor avea loc demonstrații de olărit, realizate de către meșterul din Vama, Isvanfi Geza, iar programul artistic va fi asigurat de Maria Petca Poptean, acompaniată de către Petre și Petrică Zele. Programul artistic va mai cuprinde şi prezentarea « Jocului miresei » precum și a « Jocului colacilor ».

Cu ocazia zilei de 1 Martie se vor oferi vizitatorilor mărțișoare tradiționale româneşti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.