Traficul greu distruge casele oamenilor de pe strada Fagului

audiente-prefect
„Când trec TIR-urile pe stradă, scaunele de sub noi se zgâlţâie”, spune Elisabeta Balint cu privire la consecinţele traficului greu de pe strada Fagului din Satu Mare. Femeia s-a înscris la audienţele susţinute azi, 25 februarie de prefectul Eugeniu Avram, cerându-i acestuia găsirea unei soluţii.

„Pereţii trepidează la fiecare TIR care trece. Noi nu avem bani să ne reparăm casele în fiecare an. Zilnic trec 30-40 de TIR-uri. Strada a fost renovată anul trecut dar veniţi acuma să vedeţi cum arată”, spune femeia. Elisabeta Balint spune că au fost amplasate limitatoare de viteză şi că TIR-urile ar trebui să se deplaseze cu cel mult 30 km/h, însă şoferii nu respectă această regulă. Potrivit femeii ar trebui găsită o soluţie pentru a devia circulaţia grea de pe strada Fagului pe alte artere deoarece locuitorii din acea zonă au foarte mult de suferit de pe urma TIR-urilor.

„Am fost de două ori în audienţe şi la doamna Papici, la Primărie, dar nu s-a rezolvat nimic. Am rămas doar cu promisiunile”, spune femeia. Prefectul a îndrumat-o pe reclamantă la Primărie dar i-a promis că se va interesa personal cu privire la modul de soluţionare a acestei probleme.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca ne-a declarat că strada va fi renovată în cursul acestui an, avându-se în vedere turnarea unui covor asfaltic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.