„Ziua Porţilor Deschise” la ISU „Someş” Satu Mare

isu3

Cu prilejul aniversării a 81 de ani de la înfiinţarea „Protecţiei Civile” în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare organizează o serie de activităţi de informare şi prevenire a dezastrelor din sfera protecţiei civile.

Astfel, în data de 27 februarie, în intervalul orar 11.00-14.00, la Hypermarket-ul Auchan şi în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare, se vor organiza puncte mobile de informare preventivă în vederea distribuirii unor materiale informative.

De asemenea, în data de 28 februarie, cu aceeaşi ocazie, ISU „Someş” Satu Mare va organiza „Ziua Porţilor Deschise” în următoarele locaţii: Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, Secţia de Pompieri Carei, Staţia de Pompieri Negreşti-Oaş, Garda de Intervenţie nr. 2 Tăşnad şi Garda de Intervenţie nr. 2 din Turţ. Activităţile dedicate „Zilei Porţilor Deschise” se vor desfăşura în intervalul orar 10.00-14.00, prilej cu care se va prezenta tehnica din dotare, iar cei interesaţi vor putea sta de vorbă cu pompierii pentru a-şi forma o imagine cât mai corectă despere activitatea instituţiei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.