Adrian Cozma a devenit consilier județean

Adrian-Cozma
Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Satu Mare, avocatul Adrian Cozma a fost validat azi, 24 februarie în funcţia de consilier judeţean. Acesta îl înlocuieşte pe Ioan Mihalca, după ce acesta din urmă a fost exclus din partid.

La începutul şedinţei ordinare de azi a Consiliului Judeţean (CJ), Ioan Mihalca a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâre cu privire la încetarea mandatului său de consilier judeţean, respectiv al validării în locul său al avocatului Adrian Cozma până la soluţionarea irevocabilă a litigiului în care este implicat. Acesta susţine că a fost exclus ilegal din PDL şi a atacat în instanţă decizia partidului.

Cu toate acestea consilierii judeţeni au ţinut cont de decizia Comisiei Naţionale pentru Integritate, Statut şi Litigii şi al Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Satu Mare şi au respins cererea formulată de Mihalca.

Contactat telefonic, preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan ne-a declarat că „domnul Mihalca a fost exclus din partid în urmă cu 9 luni din cauza neparticipării la activităţi şi în principal că s-a aliat cu duşmanul. Mai pe româneşte, şi-a depus adeziunea la alt partid politic. Un om când nu respectă disciplina unei formaţiuni politice, nu mai are ce căuta în acel partid. A fost exclus deoarece nouă nu ne plac trădătorii. Domnia sa a contestat decizia de excludere invocând vicii de procedură”.

Tot în şedinţa de azi consilierii au aprobat proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean pentru Adrian Cozma, înscris ca supleant pe listele PDL Satu Mare la alegerile locale din 2012.

4 Comentarii la "Adrian Cozma a devenit consilier județean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.