Baschet: CSM Satu Mare învinge CS Phoenix Galaţi cu scorul de 80-66

baschet-csm-satu-mare
Echipa de baschet a CSM Satu Mare a reuşit să se impună, însă nu fără dificultăţi, în faţa CS Phoenix Galaţi, într-un meci ce a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii Naţionale la baschet feminin (LNBF), cu scorul de 80-66. Partida s-a jucat azi, 22 februarie, de la ora 18.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Fetele lui Paralikas Theodosis au început mult mai motivate partida reuşind să se impună în primul sfert cu scorul de 17 la 23. Jucând mult mai bine în sfertul secund, sătmărencele reuşesc să-l câştige (24-15) şi intră la vestiare cu un avantaj de 3 puncte în faţa gălăţencelor (41-38).

Elevele lui Peter Eles reuşesc să-şi adjudece şi penultimul sfert al întâlnirii (25-10), cedând însă ultimul act al partidei oaspetelor (14-18).

În urma victoriei din această seară CSM Satu Mare urcă un loc în clasament, în prezent situându-se pe poziţia a VII-a cu 31 de puncte. Următorul meci va avea loc pe data de 27 februarie, la ora 17.00, când CSM Satu Mare va juca tot pe teren propriu în compania fetelor de la ICIM Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.