Olimpia a pierdut acasă cu Gloria Bistriţa

olimpiasm

Elevii lui Tibi Csik şi Ioan (Lulu) Dragomir au pierdut cu scorul de 3 la 1, în ultimul meci de pregătire înaintea începerii returului Ligii a II-a la fotbal. Meciul s-a disputat azi, 22 februarie la Satu Mare, Olimpia primind vizita bistriţenilor de la Gloria.

Prima parte a jocului a fost dominată pe deplin de sătmăreni, Bălău a înscris un gol în minutul 7 care însă a fost anulat, arbitrul dictând fault în atac. În minutul 12, o nouă ocazie s-a ivit pentru Olimpia, când Gavrilescu i-a centrat balonul lui Boștină, iar acesta din careu a trimis mingea peste poartă.

Câteva minute mai târziu (în minutul 24) Bujor s-a revanșat și a deschis scorul printr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 metri. Prima ocazie pentru oaspeți a venit abia în minutul 41 când Bucur a șutat puternic, însă balonul a fost respins de Anca și astfel, scorul la pauză a fost 1-0.

Chiar dacă a fost doar un meci de pregătire, bistrițenii au intrat parcă mai motivați în teren odată cu începerea celei de-a doua reprize. Curtuiuș a reușit să restabilească egalitatea în minutul 57.

Bujor și-a mai încercat odată norocul în minutul 66 când a trimis mingea puțin pe lângă poartă.

Oaspeții au continuat să atace poarta apărată de Anca, iar în minutul 87 Curtuiuș a obținut penalty pe care Dan l-a tranformat în gol. Trei minute mai târziu, același Curtuiuș a înscris un gol, iar tabela a indicat la final scorul de 3-1 pentru Gloria Bistrița.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Micaș, Villand, Gavrilescu, Szalkai, Bujor, Boștină. În partea a doua au intrat, Feier, Svarczkopf, Roghină, Prodan, Dragoș, Faur și Kinczel.

« A fost un joc de pregătire pe care ni l-am dorit să-l avem cu o săptămână înaintea începerii campionatului. Sunt mulțumit de angajamentul băieților și de felul în care s-au angajat la joc pe aceste teren. Eu zic că în a doua repriză am fost superiori, chiar dacă în prima repriză am avut câteva probleme, dar după cum am mai zis sunt mulțumit de jocul băieților », a declarat antrenorul Gloriei Bistrița, Cristian Coroian.

« Din păcate am învățat încă o lecție, că trebuie să fim atenți până la sfârșit. Nu pot să fiu mulțumit dacă pierdem, chiar dacă este un meci amical. Au profitat de toate greșelile noastre. Din punctul meu de vedere echipa este pregătită, am jucat destul de bine în prima repriză, am avut câteva ocazii, au fost doar acele schimbări din repriza a doua când noi am băgat jucători neexperimentați, iar ei au băgat jucători experimentați. Să sperăm că atunci când va veni ora adevărului vom arăta altfel în teren, sunt sigur de asta », a declarat președintele Olimpiei, Dan Băbuț.

« Au fost două reprize diferite, în prima repriză băieții au făcut un joc mulțumitor, iar în repriza a doua, am văzut și noi din păcate că nu suntem chiar așa cum am crezut », a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Următorul meci pe care Olimpia Satu Mare îl va disputa va avea loc sâmbătă, 1 martie, când echipa fanion va primit vizita formației UTA Arad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.