Tudor Teuşan a fost ales preşedintele Ligii Elevilor Social-Democraţi Satu Mare

tudor-teusan-psd
Sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare a găzduit azi, 21 februarie şedinţa de constituire a Ligii Elevilor Social-Democraţi (LESD). În calitate de preşedinte a fost ales Tudor Teuşan(foto stânga).
La eveniment au participat preşedinţii Organizaţiei Judeţene şi ai celei Municipale a TSD Satu Mare, Raul Băbţan, respectiv Ionuţ Bujor, secretarul TSD, Cătălin Groza dar şi preşedinţii organizaţiilor locale din judeţ.
“În calitate de preşedinte al TSD Satu Mare împreună cu colegii mei de la tineret am ţinut să constituim, Liga Elevilor Social Democraţi, din nevoia de a apăra interesele elevilor, pe care îi vom sprijini în permanenţă. Nădejdea de a deveni mai buni stă în cei care se află acum în băncile şcolii, iar noi, tineretul social-democrat din Satu Mare, ne dorim ca, prin intermediul acestei ligi, elevii sătmăreni să îşi facă auzite ideile şi să le punem împreună cu ei în practică”, a precizat preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan.
Noul preşedinte ales al LESD Satu Mare, Tudor Teuşan, elev la Colegiul “Mihai Eminescu” a dorit să le transmită noilor săi colegi un mesaj de mobilizare, de unitate, de prietenie şi faptul că îşi propune în viitorul apropiat să atragă cât mai mulţi membri, pentru a identifica şi rezolva problemele cu care se confruntă elevii.
De asemenea, preşedintele Organizaţiei municipale a TSD, Ionuţ Bujor a ţinut să amintească faptul că unitatea trebuie să fie lucrul cel mai important şi piatra de temelie în cadrul LESD. Tineretul nu este numai viitorul unei ţări, ci şi prezentul acesteia.
La şedinţa de constituire a LESD au participat un numar de 67 de elevi din întreg judeţul Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.