Fermierii din zona Oaşului, informaţi cu privire la subvenţiile agricole

Negresti-apia
În cadrul unei întâlniri organizate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Satu Mare în colaborare cu Primăria Negreşti-Oaş, fermierii din zona Oaşului au fost informaţi cu privire la demersurile pe care trebuie să le facă pentru a putea beneficia de fondurile europene. La întânirea cu fermierii ce a avut loc la sediul Primăriei Negreşti-Oaş au participat directorul APIA Satu Mare, Gabriel Leş, respectiv şeful Centrului Local APIA Livada, Feizer Janos.
Directorul APIA Satu Mare i-a informat pe fermieri referitor la noua campanie de primire a cererilor privind acordarea schemei unice de plată pe suprafaţă, ce va debuta în data de 3 martie. După prezentările susţinute cu privire la legislaţia care reglementează modul de primire a acestor subvenţii, fermierii s-au interesat cu privire la documentaţia care trebuie anexată la dosar.
Întâlnirea de la Negreşti-Oaş face parte dintr-o amplă campanie de informare a fermierilor cu privire la modul de obţinere a subvenţiilor. Asemenea întâlniri vor continua şi în zilele următoare până ce informaţiile vor ajunge la toţi fermierii din judeţ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.