Transilvania 4 Africa Team se întoarce acasă

Furtuna1
Nici drumul de întoarcere spre casă ai membrilor echipajului „Transilvania 4 Africa Team” nu este lipsit de peripeţii. Participanţii la raliul de caritate au întâmpinat în cursul zilei de ieri (miercuri, 19 februarie), două furtuni de nisip în Deşertul Sahara, ambele în Mauritania, din care au reuşit să scape cu bine. Echipajul din care face parte şi sătmăreanul Oláh László a ajuns azi, 20 februarie în Casablanca (Maroc).

“Inevitabil echipa a trecut prin a doua furtună de nisip din Mauritania. Timp de 7 ore nisipul a sablat complet vopseaua maşinii. Doar folia de pe maşină a rezistat”, scriu membrii echipajului pe pagina lor de Facebook, după potolirea furtunii.

Vă reamintim că cei şapte ardeleni au pornit spre Banjul (Gambia) în data de 24 ianuarie şi au ajuns în capitala Gambiei pe 9 februarie, după ce au străbătut nouă ţări şi peste 9.000 de km. Expediţionarii transilvăneni au dus cu ei alimente, jucării, calculatoare, imprimante şi alte echipamente IT. Ajutoarele au ajuns la două şcoli, două spitale şi o universitate din Banjul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.