Viteza şi alcoolul l-au băgat în spital

Accident
Un bărbat de 62 de ani a ajuns cu răni grave la spital, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc miercuri, 19 februarie în Lazuri. Victima a rămas încarcerat în maşină fiind necesară intervenţia unui echipaj de la serviciul de descarcerare. Bărbatul a fost transportat la spital cu fracturi la nivelul coastelor dar şi cu leziuni multiple la coloana vertebrală.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe P. (62 de ani) aflat la volanul unei Dacii, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina în şanţ. În momentul producerii accidentului se pare că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice însă starea sa de sănătate nu a permis testarea acestuia cu aparatul etilotest.

În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat în autoturism, pentru scoaterea sa fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Someş” Satu Mare. Întrucât în urma evenimentului şoferul a suferit multiple leziuni, acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Potrivit medicilor victima a suferit fracturi la nivelul coastelor şi leziuni a coloanei vertebrale, fiind necesară rămânerea acesteia sub supraveghere medicală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.