Trei careieni participă la selecţia pentru Eurovision 2014(video)

httpv://youtu.be/qE7EkWYr23o
Piesa „Complicated” al trupei „Plastic Wizards”, ce are în componenţă trei careieni şi doi băimăreni, a fost înscrisă în cursa pentru desemnarea reprezentantului României la concursul Eurovision 2014. În competiţie au fost înscrise 159 de piese dintre care au fost validate un număr de 150.

Dintre membrii trupei „Plastic Wizards” face parte şi directorul Direcţiei de Cultură şi Sport din Carei, Bogdan Georgescu alături de Simion (Puiu) Bărnuţiu, respectiv Szucs Jozsef şi de băimărenii Mihai Goth şi vocalistul Răzvan Paşca. Trupa „Plastic Wizards” s-a născut în urmă cu un an, careienii cooptându-l în echipă şi pe Răzvan Paşca cunoscut prin participarea la „Vocea României”.

Bogdan Georgescu a declarat pentru Sătmăreanul că „Complicated este a patra piesă a trupei şi ne pregătim să realizăm şi un videoclip, iar pe viitor un album. Ne-am înscris în această competiţie (referindu-se la Eurovision) pentru a ne motiva pe noi înşine. Selecţia este extrem de puternică deoarece au fost înscrise piese foarte bune. Vom vedea ce va fi”.
Cei care au trecut de verificarea dosarelor intră azi, 19, respectiv joi, 20 februarie la preselecţie, etapă în care juriul va alege cel mult 12 piese pentru finala naţională. Melodia câştigătoare va fi aleasă pe data de 1 martie, în cadrul unui spectacol televizat desfăşurat la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu” din Braşov.

Eurovision 2014 se va desfăşura la Copenhaga (Danemarca) în prima parte a lunii mai. Ţara noastră va participa în cea de-a doua semifinală a concursului, pe 8 mai, alături de: Norvegia, Georgia, Austria, Lituania, Israel, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Belarus, Slovenia, Grecia şi Elveţia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.