Zile naționale ale țărilor membre UE

Proiectcarei

Conducerea Direcției de Cultură a Municipiului Carei a inaugurat proiectul intitulat “ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR MEMBRE U.E.”, care are ca scop cunoașterea și promovarea culturii și tradiţiilor din țările membre ale Uniunii Europene.

Proiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei Naționale a fiecărui stat membru al UE. Astfel în ziua sărbătoririi statului respectiv vor avea loc expoziții de fotografie, prezentarea unui scurt film documentar despre țară, cultură, tradiție, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Lituania din data de 16 februarie, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat o expoziție de fotografie care cuprinde 26 imagini despre oameni, obiceiuri, peisaje și clădiri din Lituania. Expoziția se găsește în Sala Cavalerilor din cadrul Castelului Károlyi din Carei și poate fi vizitată timp de o săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.