Sătmăreanul Marco Bota, premiat la Gala Campionilor FRAS

Marco-Bota
Pilotul sătmărean de karting, Marco Bota a fost premiat în cadrul Galei Campionilor, eveniment organizat zilele trecute de către Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) la Palatul Ştirbey din Buftea. Marco a cucerit titlul de campion naţional la clasa „Pufo” (6-9 ani) pentru al treilea an consecutiv.

La gală au participat peste 600 de piloţi şi invitaţi, şi s-au înmânat nu mai puţin de 250 de cupe şi medalii pentru cei mai buni sportivi din sezonul precedent, în campionatele de automobilism organizate de FRAS. Pilotul sătmărean a terminat sezonul 2013 pe primul loc, cu 248 de puncte, cu 44 mai multe decât sportivul de pe locul secund.

Începând din acest an, Marco Bota va concura la o clasă superioară, „Mini”, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani. Prima etapă în această clasă se va desfăşura în perioada 5-6 aprilie în Bucureşti.

Marco Bota concurează pentru Clubul Sportiv Municipal Satu Mare şi este pregătit de Gheorghe Takacs. Tânărul pilot face karting de la vârsta de 5 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.