Documentarul Paulei Oneţ „DUPĂ FEL ŞI CHIP”, pleacă într-un turneu naţional

Caravana
După ce anul trecut a fost distins cu premiul pentru cea mai bună imagine la Secţiune „Film documentar studenţesc”, pelicula „DUPĂ FEL ŞI CHIP” regizată de careianca Paula Oneţ, va fi rulată în cinci oraşe din ţară în cadrul Caravanei „DocuArt” ce se va desfăşura în perioada 1 martie-12 aprilie.

Caravana face parte din seria de evenimente realizate de Asociaţia „DocuArt” şi reprezintă un ecou al festivalului de film documentar „Bucureşti DocuArt Fest” 2013. Scopul acestei iniţiative este de a face cunoscute filmele premiate în cadrul festivalului de anul trecut, regizate de tinere talente. Totodată, la sfârşitul proiecţiilor publicul va putea adresa întrebări şi se vor purta discuţii pe marginea peliculelor vizionate.

Vă reamintim că scurtmetrajul regizat de Paula Oneţ s-a bucurat de un deosebit succes. Filmul a fost selectat anul trecut să ruleze în cadrul „Astra Film Festival” de la Sibiu, la „Zilele Filmului Românesc” de la Cluj-Napoca, dar şi în cadrul unui eveniment organizat de Uniunea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) Bucureşti. De asemenea, Paula Oneţ şi-a prezentat filmul şi în cadrul Festivalului de la Cannes (Franţa).

Caravana „DocuArt” va trece prin cinci oraşe şi anume: Braşov (1 martie), Sibiu (8 martie), Iaşi (29 martie), Cluj-Napoca (5 aprilie) şi Timişoara (12 aprilie). Intrarea la proiecţii este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.