„Iepurașii” și „Năzdrăvanii” de la Grădinița nr. 7, descoperă biblioteca

Copii1 Copii2

Secția de împrumut pentru copii a primit azi, 14 februarie, vizita copiilor din grupa mare A (Iepuraşii) și grupa mare B, (Năzdrăvanii) de la Grădinița nr. 7 din Satu Mare, însoțiți de educatoare Niculina Orha și Gabriela Vălean.

Copiii au fost întâmpinați de directorul Bibliotecii Județene (BJ), Lacrima Istrăuan și bibliotecarii Mihaela Ungureanu, Raluca Constantinescu și Paula Horotan.
Scopul vizitei a fost acela de a-i introduce pe copii în lumea fascinantă a cărților și a bibliotecii publice și de le transmite, încă de la această vârstă, respectul și grija pentru carte și pentru comorile ascunse între coperțile ei.

Dacă până acum preșcolarii s-au declarat cuceriți de personaje precum Albă ca Zăpada, Bambi, Zâna Clopoțel, Tom și Jerry, Motanul Încălțat și Spiderman, în timpul vizitei la bibliotecă au făcut cunoștință și cu alte personaje îndrăgite: Pânzel, Rățușca cea urâtă, Mica Sirenă, Garfield, Nuța Albinuța, Ciuș Măgăruș, Kami Cămila și alții.

Cei mici au răsfoit cu încântare enciclopediile ilustrate, cărțile cu animale, publicațiile 3D, revistele pentru copii și au promis că vor reveni oricând cu plăcere la bibliotecă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.