Stilul de viaţă european în Transilvania de Nord (galerie foto)

Nunta in oasBisericaTurnul PompierilorSambra oilor Castelul Karolyi Aqua Park
587 de clişee au fost înscrise în Concursul foto „Stilul de viaţă european în Transilvania de Nord”, competiţie lansată de Centrul Europe Direct Transilvania de Nord şi ADR Nord-Vest. Dintre cele aproape 600 de fotografii, 121 au trecut de faza de preselecţie având şanse mari de a fi incluse în albumul foto tipărit, ce va fi lansat la sfârşitul acestei luni.
Scopul iniţiativei este de acela de a contribui la promovarea Transilvaniei de Nord în Europa. Fotografiile redau locuri, clădiri reprezentative, oameni, cultură, tradiţii şi obiceiuri, evenimente şi proiecte reprezentative din judeţele: Bistriţa-Năsăud, Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.
Printre acestea se găsesc şi clişee cu Turnul Pompierilor din Satu Mare, Castelul Karolyi din Carei, Sâmbra oilor dar şi o fotografie care redă nunta din Oaş. Fotografiile vor mai trece printr-o sită de selecţie, iar cele considerate cele mai reuşite clişee vor fi publicate într-un albul foto tipărit, ce va fi lansat la sfârşitul acestei luni la Cluj-Napoca.
Toate cele 587 de fotografii înscrise în competiţie pot fi vizionate pe pagina de Facebook: www.facebook.com/europedirect.cluj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.