Petre Mureşan îi răspunde primarului Dorel Coica

Petre-Muresan
Făcând referire la acuzaţiile formulate de primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica cu privire la restrângerea activităţii în sediul PDL dar şi la analizele oftalmologice desfăşurate în incinta acelui spaţiu, preşedintele democrat-liberal, Petre Mureşan spune că edilul nu face altceva decât „să le dea sătmărenilor pâine şi circ”.

„I-aş aminti domnului primar Dorel Coica, că prin 2012, în perioada campaniei electorale domnia sa a umplut tot oraşul cu corturi în care se măsura glicemia şi se făceau tot felul de analize şi care nu aveau nicio autorizaţie. Se spune, dar asta vă rog să verificaţi, că mulţi s-au îmbolnăvit de hepatită după acele împunsături în mână. De asemenea, se spune, dar şi asta trebuie verificat, că s-au luat CNP-urile acelor oameni care au apelat la serviciilşe medicale, care apoi s-au regăsit pe listele unor medici de familie renumiţi din Satu Mare. Aşa că, s-o lase domnia sa mai moale cu legalitatea, cu ilegalitatea”, a declarat Mureşan.

Cu privire la sediul PDL, preşedintele democrat-liberal spune că primarul Dorel Coica se comportă ca şi cum ar fi în opoziţie şi nu la guvernare şi doreşte cu orice preţ să le ia sediul de partid. „Eu îi recomand domnului primar să aloce spaţii altor partide din sediul PSD care e singura clădire de partid din Satu Mare renovată. Este un sediu cu multe sute de metri pătraţi, o clădire renovată din bani europeni. Domnul primar Dorel Coica nu are nimic cu ce să iasă în evidenţă aşa că le dă oamenilor pâine şi circ”, a declarat Mureşan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.