Democrat-liberalii sătmăreni s-au întâlnit într-o şedinţă de lucru

PDL--satu-mare

Organizaţia Municipală a Partidului Democrat Liberal (PDL) s-a întâlnit miercuri, 1 februarie într-o şedinţă de lucru la Restaurantul “Romantic” de pe Drumul Careiului din Satu Mare. La întâlnire au participat deputatul de Satu Mare, Andreea Paul, liderii organizaţiilor interne, preşedinţii secţiilor de votare, reprezentanţi ai PDL în secţiile de votare, precum şi membri simpli ai organizaţiei.

În luarea de cuvânt, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan a făcut o scurtă trecere în revistă a contextului politic actual, făcând o radiografie a realităţii sociale şi economice pe care românii o traversează. “PDL are motivaţia necesară şi puterea de a se opune acestei guvernări îndreptate împotriva românilor, dar are nevoie în continuare de energia şi unitatea membrilor săi”, a declarat Mureşan.

Deputatul Andreea Paul a mulţumit sătmărenilor pentru implicarea deosebită în reuşita mitingului PDL desfăşurat în Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute, exprimandu-şi încrederea că prezenţa celor peste 200 de membri PDL din sală este un semnal de forţă şi un puternic imbold în acţiunile viitoare ale Organizaţiei PDL Satu Mare.

În cadrul şedinţei au mai luat cuvântul preşedintele Organizaţiei Municipale Claudiu Ardelean, secretarul general, Sorin Ghilea, preşedintele OT PDL, Adrian Cozma, precum şi numeroşi membri care şi-au expus ideile şi au făcut propuneri privind strategia organizaţiei pentru următoarele alegeri.

Evenimentul s-a încheiat după ora 20.00 într-o atmosferă optimistă, participanţii dovedindu-se extrem de încrezători în viitorul echipei sătmărene şi al Partidului Democrat Liberal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.