Cafeneaua părinţilor – Curajul de a fi părinte

parinti
„Cafeneaua părinţilor”, iniţiativa a doi psihoterapeuţi sătmăreni, Mihaela Mihali şi Andrea Romaniuc, se doreşte a fi o adevărată şcoală dedicată părinţilor. Programul propus de cei doi specialişti este structurat în 12 paşi, iar întâlnirile vor avea loc într-un grup discret de părinţi deschişi să experimenteze arta de a-şi pregăti copiii pentru viaţă.
Prima întâlnire este programată pe data de 4 martie, de la ora 17.30 şi va avea ca temă „Curajul de a fi părinte”. Potrivit psihoterapeutului Mihaela Mihali la prima întâlnire se va face o prezentare generală a paşilor care vor fi urmaţi în cadrul programului. La întâlniri vor fi abordate cele mai noi metode de întărire a discipline pozitive şi vor fi găsite căi pentru crearea unei atmosfere prielnice pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.
Prima şi ultima întâlnire sunt gratuite, iar costul celorlalte zece întâlniri din program este de 500 de lei, plătibil în două tranşe. Detalii cu privire la program se pot obţine la numărul de telefon 0740041100.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.