Trei tineri au jefuit un autostopist

catuse

Un băimărean de 33 de ani a rămas atât fără bani cât şi fără telefonul mobil după ce a fost jefuit de trei tineri. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că a urcat într-o maşină de ocazie în centru Negreştiului în care erau trei tineri cărora le-a spus că vrea să ajungă în Baia Mare.

Băimăreanul a vrut să coboare în Oraşu Nou însă şoferul i-a zis că îl duce până în Livada deoarece are legături mai bune spre oraşul de destinaţie. Dar se pare că planurile celor trei nu erau bine intenţionate, întrucât în zona Mujdeni la ieşirea din Oraşu Nou au oprit maşina şi ameninţându-l cu bătaia i-au luat acestuia telefonul mobil şi o sumă de bani pe care o avea asupra sa, apoi la drumul spre Păşunea Mare l-au coborât din maşină, cei trei agresori continuându-şi drumul.

Victima a anunţat Poliţia însă ancheta a fost mult îngreunată de faptul că bărbatul nu a reuşit să dea informaţii despre maşina în care s-a urcat. În cele din urmă cei trei tineri au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. Este vorba despre Cristian J., de 24 de ani, Sorin B., de 22 de ani şi Radu B. în vârstă de 34 de ani, toţi din judeţul Satu Mare. Faţă de ultimii doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş cu propunerea de arestare preventivă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.